В Пловдив отмениха забраната да не се гледа от прозорците

...
В Пловдив отмениха забраната да не се гледа от прозорците
Коментари Харесай

В Пловдив може да се гледа от прозорците и балконите церемонията по откриването на Европейската столица на културата

В Пловдив анулираха възбраната да не се гледа от прозорците и балконите церемонията по откриването на Европейската столица на културата 2019. Преди два дни постройките към бул. " Цар Борис Трети Обединител " осъмнаха с листовки, които не разрешават излизането по балконите и снимането със светкавици.

Това взриви обществените мрежи и възмути хората от квартала. Ден по-късно се оказа, че чиновниците на Четвърто районно ръководство са се престарали и листовките бяха небрежно отстранени от жилищните входове. " Естествено, че всички, които живеят в непосредствена непосредственост, ще могат да си го наблюдaват от жилищата, които са тяхна благосъстоятелност, и които населяват ", сподели шефът на ОД МВР-Пловдив ст. комисар Атанас Илков.

Докато на голямата сцена подготовките не престават, маскирани служители на реда с автомати патрулират из пловдивската Главна. На 12 януари някои улици в региона ще бъдат изцяло блокирани и жителите им няма да могат да паркират до домовете си. Блокадата ще продължи към 12 часа. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР