В Пловдив обитателите на няколко жилищна блока в квартал Южен

...
В Пловдив обитателите на няколко жилищна блока в квартал Южен
Коментари Харесай

Глоби за пловдивчани за това, че спират пред домовете си в най-гъсто населения район в града

 В Пловдив жителите на няколко жилищна блока в квартал " Южен " се подвигат на протест и заплашват с митинги. Причината – неналичието тук-там за паркиране. Досега хората безпроблемно  паркирали колите си пред жилищните блокове, само че неотдавна полицията почнала да им лепи честитки на колите и да ги глобява. Мястото е регион " Южен ", бул. " Александър Стамболийски ".

В рамките на 10 дни жителите са санкционирани по два пъти за това, че паркират пред домовете си. Има ли решение на казуса?

" Преди дни видях, че на един от колите бе наложено наказване. Аз не го оборвам, тъй като има знак. Важно е обаче да се планува, че хората, които обитават тези блокове ще имат потребност да паркират ", описват пострадалите пред Нова тв.

" Няма никакво благоустройство, на разстояние от 500 метра в границите на две години се построиха 8 комплекса, над 1000 индивида дойдоха да живеят. Не знам кой издава позволение. В последната седмица инспекции
Глоби за пловдивчани за това, че стопират пред домовете си в най-гъсто популации регион в града
" Заради това, че няма къде да паркирам, постоянно получавам " благи " " известие от съседи, вратите ми са надрани, чистачките ми се подвигат.

Други прибавят, че в региона се строи интензивно, а места за паркиране няма.

От локалната администрация споделят, че знаците са били сложени преди време. Нямало законово съображение на улицата да се паркира от двете страни. В непосредственост има болница и било належащо да има достъп.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР