В Пловдив няма да се пие по кръчми тази неделя,

...
В Пловдив няма да се пие по кръчми тази неделя,
Коментари Харесай

Общината напомня: Без пиене в Пловдив тази неделя

В Пловдив няма да се пие по кръчми тази неделя, нито ще се продава алкохол. Поне до 21,00 часа. Затова в случай че ви е жадно, запасете се от събота и направете почерка в домашни условия.

Ето какво написаха от общината:

" Припомняме ви значима информация по отношение на провеждането на изборите в неделя:

Забранява се продажбата, сервирането и използването на алкохол и спиртни питиета в заведенията за публично хранене и други публични места на територията на Община Пловдив в деня на изборите за интервала от 06:00 ч. до 21:00 ч. на 4 април 2021 година.

Забраната е планувана в Заповед на кмета Здравко Димитров от 5 март, чието осъществяване е предоставено на районните кметове. Изключение се позволява единствено за авансово планувани фамилни тържества. На районните администрации е предоставено да осведомят заведенията и комерсиалните обекти в обсега на съответната територия. (Заповедите на кметовете са качени на уеб страниците на районните администрации).

Във връзка с обезпечаване на нужните условия за естественото осъществяване на изборите на територията на Община Пловдив на изборите за Народно заседание, кметът Здравко Димитров с друга своя заповед разпореди районните кметове, в съгласие и взаимно с ОД на Министерство на вътрешните работи и съответните РПУ, да провеждат опазването на публичния ред, като реализират непрестанен надзор върху прецизното съблюдаване на законовите разпореждания като обезпечат естествената конюнктура в изборния ден.

С обезпечаване на естественото протичане на изборите са ангажирани също общинската и районните администрации, Оперативна програма „ Общинска охрана”, Сектор „ Общинска полиция” – Пловдив, „ ЕВН България Електроснабдяване “ ЕАД и РД „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” на територията на Община Пловдив ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР