В Пловдив беше наложен един порочен модел на управление, но

...
В Пловдив беше наложен един порочен модел на управление, но
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Трябва да върнем доверието на пловдивчани в управлението

В Пловдив беше натрапен един циничен модел на ръководство, само че ние би трябвало да върнем доверието на пловдивчани в ръководството. Това сподели за седмичното обзорно предаване „ Метроном “ на Радио „ Фокус “ Славчо Атанасов, претендент за кмет от локалната коалиция НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му сегашната власт е наложила модел на цялостна изолираност на жителите, никаква връзка с тях, нарушавания при осъществяването на публичните поръчки и разпределянето на средствата.

„ Веднага би трябвало да се върне близкото до хората ръководство. Аз го назовавам ръководство с човешко лице. Всеки ден кметът и районните кметове би трябвало да имат приемно време за жителите. Трябва да се възродят Гражданките препоръки към районните кметове, с цел да могат хората директно да вземат участие в ръководството на Пловдив. Всичко това беше унищожено след моя мандат “, уточни Славчо Атанасов.

По думите му на второ място – незабавно би трябвало да се решат съществени инфраструктурни проблеми. Друго значимо нещо е екологията, тъй като и в тази сфера проблемите са извънредно огромни. Сегашните паркове би трябвало да бъдат реновирани и да се изградят нови зелени площи.

„ Не на последно място, би трябвало да се обърне съществено внимание на кварталите на Пловдив, тъй като там живеят над 90% от пловдивчани “, изясни той. Славчо Атанасов разяснява още, че настоящето ръководство е направило и положителни неща, само че единствено в центъра на Пловдив. По думите му кварталите и вътрешнокварталните улици са в доста неприятно положение. Недостатъчни са и детските заведения, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР