В плевенския парк Кайлъка ще се проведе пешеходен поход, с

...
В плевенския парк Кайлъка ще се проведе пешеходен поход, с
Коментари Харесай

В плевенския парк Кайлъка ще се проведе пешеходен поход по повод Световния ден на ходенето

В плевенския парк " Кайлъка " ще се организира пешеходен поход, с който ще бъде маркиран Световния ден на ходенето. За това оповестяват от общинската администрация. Началото на самодейността ще бъде сложено на 9 октомври, неделя, от 9.30 часа на спирка " Моста ". Пешеходците ще могат да избират сред два маршрута от Моста до Бригадирската поляна - по алеите или по маркираната туристическа пътека през историческата цитадела " Сторгозия " с лидер от Туристическо сдружение " Кайлъшка котловина ".

Около 10.45 часа на Бригадирската поляна ще се организира лотария с награди за участниците в похода. Към събитието ще се причисли самодейността " Спортувай в Кайлъка " с игри за цялото семейство.

Пешеходният поход е част от събитията, включени в спортния календар на Плевен за месец октомври. Още две спортни прояви ще провежда през този месец отдел " Спорт " към общината. На 15 октомври ще се организира Празник на здравето и дълголетието на площад " Възраждане ". На 16 октомври в Градската градина ще се състоят фамилни игри.

На 8 октомври в Плевен ще се организира народен детски шампионат по таекуондо. За присъединяване са поканени повече от 20 клубове от страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР