В Плевен за втора поредна година ще бъде открито лятно

...
В Плевен за втора поредна година ще бъде открито лятно
Коментари Харесай

В Плевен откриват лятно баскетболно училище за втора поредна година

В Плевен за втора поредна година ще бъде намерено лятно баскетболно учебно заведение. Това оповестиха основателите - баскетболен клуб "Спартак ".

През ваканцията децата в Плевен ще могат да играят баскетбол в това учебно заведение, което ще приема искащите през интервала от 1 юни до 1 септември. Сред треньорите, които ще работят с децата и учениците, ще бъде наставникът на мъжкия отбор на Спартак - Плевен Александър Дяковски.

"Успехът на самодейността през предишното лято ми дава самочувствие и убеденост да продължа с тази концепция и през това лято ", споделя старши треньорът на спартаковци.

Целта на лятното учебно заведение по баскетбол е да възпламени допустимо максимален брой деца към забавната групова спортна игра. Заниманията ще бъдат открити за всички малчугани от 5 години до 8-ми клас и ще се организират на игрището в IX квартал в Плевен, а при неприятно време и в зала. Първата подготовка ще бъде на 2 юни от 10.00 часа. Информация има в страницата на клуба във "Фейсбук " - https://www.facebook.com/groups/219815158823853/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР