В Плевен за първи път проектът „Театър в събота се

...
В Плевен за първи път проектът „Театър в събота се
Коментари Харесай

Драматично- кукленият театър в Плевен представя 4 спектакъла в продължение на 14 часа

В Плевен за първи път планът „ Театър в събота " се осъществя в продължение на 14 часа. Драматично- кукленият спектакъл „ Иван Радоев " отваря порти за дребните фенове и родителите им с постановки от 10 до 22 часа.
Идеята е драматично-кукленият спектакъл " Иван Радоев " да предложи сценичен съботен празник за дребните фенове и техните родители, изясни шефът Васил Василев:

" За първи път ще зарадваме феновете в Плевен с четири спектакъла. Сутринта от 10.00 часа започваме за най-малките наши фенове " Бременските музиканти " с режисьор Александър Качов, и в 11.00 часа " Феята споделя " на режисьора Милена Мавродинова - един интерактивен театър.

Зрителите могат да чакат още за представленията от 19.00 часа и от 22.00 часа нашият театър " Вишнева градина ", който ни донесе и две номинации за " Икар " - дебют на Антъни Пенев и номинация за поддържаща женска роля на Надя Дердерян.

За първи път театър от 22.00 часа - " Пощенска кутия за приказки ". Предстои ни една доста вълнуваща театрална събота ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР