В Плевен се наблюдава ускорено жилищно строителство през отминаващата 2022

...
В Плевен се наблюдава ускорено жилищно строителство през отминаващата 2022
Коментари Харесай

Ускорено жилищно строителство в Плевен

В Плевен се следи ускорено жилищно строителство през отминаващата 2022 година. Според настоящите данни от община Плевен, предоставени на Българска телеграфна агенция, за 11 месеца общинските управляващи са дали позволение за градеж на 67 нови жилищни здания.

В раздел " Градоустройство " се показва, че доминират еднофамилните жилища – 57. Десет са многофамилните здания, за които е позволено на вложителите им да ги строят през тази година.

Кристиян Цветанов, управител „ Недвижими парцели ”, разяснява, че съгласно него моментът е доста подобаващ вложителите да влагат средства в областта на жилищното строителство в Плевен, тъй като градът се обрисува като доста добър географски център на север от Балкана. Той е трети по население в Северна България, след Варна и Русе, и максимален град в Северозападния регион за обмисляне.

Неговият пазар за недвижими парцели има възходящо развиване като доближава пикови равнища за последните пет години, уточни специалистът. Много предприемчиви хора строят в община Плевен. В момента към десетина здания се построяват на основни места, привлекателни за живеене, сподели Цветанов.  

Както Българска телеграфна агенция писа, плевенският пазар за недвижими парцели е динамичен, повече са купувачите на жилища, в сравнение с е предлагането.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР