В Плевен са хоспитализирани три жени, носители на COVID-19, съобщи

...
В Плевен са хоспитализирани три жени, носители на COVID-19, съобщи
Коментари Харесай

Три жени с COVID-19 са хоспитализирани в Плевен

В Плевен са приети в болница три дами, носители на COVID-19, заяви Момчил Цветков - представител на Университетската болница "Д-р Георги Странски ".
Той посочи, че и трите пациентки са лекувани в Клиниката по инфекциозни заболявания. "В доста положително положение е жена на 60 години, за която лекарите чакат пробата за COVID-19 да бъде негативен и тя да бъде изписана.
Останалите две дами - на 41 години и най-възрастната - на 88 години, са в устойчиво положение и тяхната терапия за изчистване на вируса продължава ", сподели Цветков.
В миналата седмица има един нов случай на нарушение на домашна карантина. Образувана е полицейска кореспонденция в Районното ръководство в Червен бряг по чл.355, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс, за неспазване на ограниченията против COVID-19.
Жител на общината на възраст 35 години е открит, че нарушава 14-дневна наложителна карантина, предписана му от здравните управляващи, показват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Утре вечер в регионалния град ще се състои първият огромен концерт на Плевенската филхармония това лято, който ще бъде навън в парка на Регионалния исторически музей.
Столовете за публиката и феновете са подредени на задоволително разстояние един от различен, с цел да бъдат спазени нужните противоепидемичните ограничения, оповестиха уредниците на музикалното събитие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР