В Плевен ПП Има такъв народ“ закри кампанията си за

...
В Плевен ПП Има такъв народ“ закри кампанията си за
Коментари Харесай

Любомир Каримански в Плевен: Трябва да спрем обедняването, за да запазим най-ценния ни актив – човека

В Плевен Политическа партия „ ИТН “ закри акцията си за присъединяване в парламентарните избори, които ще се проведат на 2-ри октомври.

Събитието се състоя в офиса на партията в централната част на града, като по-късно в зала „ Емил Димитров “ на НЧ „ Съгласие-1869 “ в Плевен в наличието на стотици членове и симпатизанти на партията, както и на претендентите за народни представители от листата на „ ИТН “ за 15-ти МИР – Плевен в директна връзка онлайн, водачът на ИТН Слави Трифонов отговори персонално на доста въпроси, които му бяха заложени от хора в залата, от страната и от чужбина – посредством Facebook и Скайп.



Преди това, лидерът на листата на ИТН за 15-ти МИР – Плевен Любомир Каримански показа пред Дарик радио:

„ Изпращам тази акция с възприятие на горест и тъга и го споделям напълно отговорно, тъй като обикаляйки в цялата страна събрах това, което хората усещат, и мислят, това което те виждат като несправедливости и несъмнено неналичието на оптимизъм за бъдещето, а това не може да не ме изпълва с възприятие на горест и незадоволеност от всичко това, което става и вършим в страната.

Силно се надявам, че ще можем да съберем в себе си задоволително воля да имаме старание ние, които сме по някакъв метод честни към хората, без популизъм, политици от всички групи, персони, общественици, да можем да съберем всичко това, което е като ценностна система, и което в действителност не ни прави хора, освирепели за власт, целящи единствено облагодетелстване на всеки един поотделно.

Важното е да има старание и ентусиазъм в построяването на човешките взаимоотношения – това, което ми липсва в тази акция “.

Относно идните избори за нов Парламент, от които въпреки всичко има упования за нещо по-добро, лидерът на Политическа партия „ ИТН “ за 15-ти МИР-Плевен Любомир Каримански сподели:

„ По-доброто е, най-малко да запазим метода, по който хората живеят, тъй като може да стане и по-зле, а тази зима ще бъде тежка. Винаги съм бил открит пред хората, в никакъв случай не съм обещавал нещо популистко, само че е значимо да знаят, че в тежката зима, ние би трябвало най-малко да запазим приходите и в случай че може да се стремим към прекъсване на обедняването. Повтарям го през цялата акция, тъй като е моя цел – да спрем обедняването, с цел да можем да запазим най-ценния ни актив – индивидът и животът му. Така ще може да има една демографска наклонност за възстановяване на топящото се българско население.

Любомир Каримански насочи свое послание към жителите преди изборите на 2-ри октомври:

„ Единственото нещо, с което можем дабъдем полезние полагането на интензивен труд. Ние сме доста огромни длъжници на бизнеса и би трябвало да създадем инструментариум от страна на страната, бизнесът да получи цялостната финансова поддръжка за развиване. Да създадем по този начин, че бизнесът да може да реинвестира облагата си в доходоносните активи – тези, които носят единствено спомагателна стойност за бизнеса и за хората.

Това има смисъл и това поисквам на Плевен – да намираме нови вложители, те от своя страна да могат да основават работни места. Да нямат толкоз доста спънки, било то за фотоволтаични паркове или за друго и страната да бъде в помощ на бизнесмените. Това е значимо “.

Водачът на листата на Политическа партия „ ИТН “ за 15-ти МИР – Плевен Любомир Каримански уточни, че номерът на „ ИТН “ в интегралната бюлетина – 19 сигурно ще помогне за всичко това!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР