В Плевен е извършен опит за убийство на 33-годишен мъж.

...
В Плевен е извършен опит за убийство на 33-годишен мъж.
Коментари Харесай

Кървав екшън пред заведение в Плевен!

В Плевен е осъществен опит за ликвидиране на 33-годишен мъж. За това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР).

Криминалният случай е станал на 21 август сутринта. Около 05:20 часа служители на реда реагират на сигнал за сборичкване сред голям брой хора пред заведение в Плевен. Служители на заведението откриват 33-годишен с прободна рана от нож в региона на гърдите, прибавиха от полицията, написа БЛИЦ.бг.

Мъжът е откаран от екип на незабавна помощ в УМБАЛ " Д-р Георги Странски " - Плевен, където му е осъществена незабавна хирургична интервенция. Извършени са голям брой разпити на очевидци. В река Тученишка против улица " Дойран " служители на реда са намерили и иззели средството на закононарушението - черен железен нож.

Извършителите са открити и се търсят, сподели за Българска телеграфна агенция Дияна Илиева, заместник-окръжен прокурор. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 115 по отношение на член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР