В Плевен днес за първи път отваря врати Драматично-кукленият театър

...
В Плевен днес за първи път отваря врати Драматично-кукленият театър
Коментари Харесай

В Плевен за първи път отваря врати театър Иван Радоев в условия на пандемия от COVID-19

В Плевен през днешния ден за първи път отваря порти Драматично-кукленият спектакъл "Иван Радоев " в условия на пандемия от COVID-19, оповестяват от културния институт.

Първите представления са безвъзмездни и навън - пред постройката на театъра. Програмата стартира със театър за децата от 17.00 часа през днешния ден - "Франклин ".

Вечер на Стефан Данаилов събира негови студенти в Народния спектакъл

Вечерното зрелище е за възрастни - "Господа, приятели, пичове и дами ", от 20.30 часа. Утре - 16 юни, дребните фенове ще могат да видят постановката "Грозното патенце " от 17.00 часа също навън и също гратис.

За програмата, която следва, билетите са пуснати в продажба със 70 на 100 понижение. За да бъдат спазени противоепидемичните ограничения в залата ще бъдат заети единствено 30 на 100 от местата. Следват представления в залата на театъра - "Страшният съд " от Хорват, на 17 юни, "Серьожа е доста тъп " от Данилов, на 18 юни.

Представлението "Един мъж и една жена " от Красногоров, с най-дългогодишните артисти на театъра, Мариета Калъпова и Георги Ангелов, ще бъде на 19 юни. На 22 юни е спектакълът "Аспарух " - създател и режисьор Ованес Торосян, а на 23 юни - "Рейс " от Стратиев, с Мартина Вачкова и Тончо Токчакчиев.

Билетите за представленията, които не са се състояли поради пандемията, могат да се върнат до 19 юни. Плевенският спектакъл е в 101-ти креативен сезон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР