В пленарната зала и днес се стигна до напрежение, докато

...
В пленарната зала и днес се стигна до напрежение, докато
Коментари Харесай

Отново напрежение в парламента и словесни атаки между депутатите

В пленарната зала и през днешния ден се стигна до напрежение, до момента в който в депутатите не престават разискването на правилника за работа на 49-ото Народно заседание.

Беше отхвърлено едно забавно предложение на „ ИТН “ – пленарните съвещания да стартират следобяд от 14 ч., вместо от 9 ч. сутринта.

Първият сериозен конфликт в 49-ото Народно заседание към този момент е реалност и се наложи спиране на съвещанието

Преди да стартират разискването на разпоредбите за работа на този парламент, депутатите поговориха и за отминалите избори, като извикаха на чуване ръководителят на ЦИК Камелия Нейкова и изпълнителният шеф на „ Информационно обслужване “ Ивайло Филипов.

Разговорът за изборите отстъпи място на напрежението сред „ Възраждане “ и ПП-ДБ, което тлее от през вчерашния ден. След прехвърчалите „ искри “ обаче депутатите още веднъж започнаха разглеждането на правилника за работата си.

Бяха наложени две санкции – на Манол Пейков и на Костадин Костадинов

От Българска социалистическа партия не пропуснаха да нападат служебния кабинет. Причината – вицепремиерът Атанас Пеканов не пристигна на чуване поради командировка.

„ Г-н Пеканов през вчерашния ден си разреши да излъже ръководителя и 240 народни представители. Той през вчерашния ден си беше през целия ден в Министерския съвет, в София “, каза Георги Свиленски от левицата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР