В пленарна зала се развихрят бурни дебати относно предстоящото гласуване

...
В пленарна зала се развихрят бурни дебати относно предстоящото гласуване
Коментари Харесай

Бурни дебати по оставката на Делян Добрев в пленарна зала


В пленарна зала се развихрят бурни диспути по отношение на идното гласоподаване на оставката на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Спас Гърневски от ГЕРБ се обърна към Добрев и му заяви- „ Деляне, приятелю, апелирам те, не се хващай на тези комунистически уловки, те желаят да те отстранят поради милионите, които потънаха в енергетиката. Ти си необходим на този парламент, ти си необходим на България, апелирам те не се скачай от борда на кораба, който води България към обетования бряг. Не скачай от кораба, алените акули ще те раздерат още във въздуха “, прикани Гърневски.

Той прикани и депутатите да не одобряват оставката на Добрев.

„ Всички сте очевидци, че от първия ден на това Народно събрание и на съставянето на българското държавно управление опозицията стартира битак за дестабилизация на страната и Народното събрание като отхвърли да се включи в подготовката и отбрана на националните ползи на България за европредседателството, вътрешен и външен проект. Започнаха се доста недостойни офанзиви против почтени парламентаристи в тази зала “, безапелационен бе Спас Гърневски.

„ Йончева избяга от огромните схеми и банкрута на България през прехода, избяга от схемите пори банкрута на банките по времето на ваш министър, избяга от въпросите по време на банкрута на Жан Виденовата зима. Роднини на кметицата на Каварна от Българска социалистическа партия също работят в общината. Защо Делян Добрев-защото той е почитан парламентарист, и тъй като Добрев разгроми социалистическата партия в Хасково. Добрев е високо почитан като експерт и специалист в региона си “, акцентира Гърневски.

Антон Кутев от Българска социалистическа партия, пък прикани ръководителят на Народното събрание да не позволява водене на разговор по подобен метод. „ Ако допуснете да се води разговора по този метод, той към този момент се трансформира в комедия, само че дребното доверие към Народно събрание ще замине дефинитивно “, добави той.

От своя страна, пък Антон Тодоров от ГЕРБ съобщи от трибуната, че е като мумията. „ Аз съм като мумията - не съм от свят, не се храня не дремя и постоянно се връщам за смут на алените “.

„ От година и половина се пробвам да накарам госпожа Корнелия Нинова да отговори за договорка за „ Техноимпекс “. Г-жа Корнела Нинова, участвахте ли в приватизацията на „ Техноимпекс “, разяснява той и размаха от трибуната контракт. „ Това е договорът, с което Корнелия Нинова, купува цяла комерсиална компания, от къде да тези пари в тези времена. Дали е морално да се приватизира външнотърговски компании за жълти стотинки. Ако си част от казуса, можеш ли да бъдеш в част от решаването му “, запита Тодоров.

Владимир Вълев от ГЕРБ посочи, че е най-трудно в спорта да успееш да се изправиш. Мисля, че Делян ще успее да се изправи, добави той.

„ Деляне, приятелю, ние се нуждаем от теб. Какъв модел да покажат желаят от Българска социалистическа партия, че имаш една братовчедка в една община, която не ти си назначил “, съобщи от своя страна Валентин Николов от ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР