В платформата, набираща все по-голяма популярност TikTok бе публикуван имейл,

...
В платформата, набираща все по-голяма популярност TikTok бе публикуван имейл,
Коментари Харесай

Излезе на яве сърцераздирателен имейл на Анджелина Джоли към Брад Пит

В платформата, набираща все по-голяма известност TikTok бе оповестен имейл, който Анджелина Джоли е изпратила до някогашния си брачен партньор Брад Пит през януари 2021 година

Съобщението е част от правосъдни документи, до които получава достъп и изданието Entertainment Tonight, разгласило писмото.

Имейлът стартира с това, че Джоли е предпочела писмената форма за да не изпуска прекомерно доста страстите си и изяснява повода да продаде имението на някогашната двойка във Франция – Шато Миравал, на който Пит е частен притежател.

 Анджелина Джоли

" Това е домът, в който заведохме близнаците и където се оженихме над плоча в памет на майка ми “, написа Джоли, споменавайки най-малките им деца, Нокс и Вивиен. " Място, което обещаващо за това какво би могло да бъде и където си мислех, че ще остарея. Дори в този момент е невероятно да напиша това, без да рева. Ще оценявам спомените си за това, което беше преди десетилетие. "

" Но това е и мястото, което бележи началото на края на нашето семейство – и бизнес, който е концентриран към алкохола “, продължава Джоли, имайки поради проблемите на някогашния си брачен партньор с алкохола. „ Надявах се по някакъв метод да се трансформира в нещо, което да ни държи дружно, и да намерим светлина и мир. Сега виждам по какъв начин ти в действителност би желал да съм вън от това и най-вероятно ще се радваш, че получаваш този имейл. "  

Актрисата споделя, че в последните 4 години е участвала на прекомерно повърхностно държание и са изразходвани средства, които тя не е одобрила. Джоли е " засегната от решения, които не демонстрират интерес към шерване на бизнеса или смяната му фундаментално в нещо, което би било по-здравословно “ за техните деца. "

 Анджелина Джоли

" Бях разтърсена от скорошните изображения, пуснати за продажба на алкохол. Намирам го за безконтролно и не е нещо, което бих желала децата да видят. Това ми подсети за мъчителни моменти “, написа още тя, като споделя, че не усеща, че „ може да взе участие, обществено или частно, в бизнес “ за продажба на алкохол, когато „ алкохолното държание “ е навредило „ толкоз надълбоко на фамилията ".

 Анджелина Джоли

" Алтернативата е цялостно изкупуване на моя дял в парцела и бизнеса от вас, семейство Перин или вашите сътрудници “, написа тя. „ Така или другояче, имам вяра, че би трябвало да продължим напред, с цел да се излекуваме и да се съсредоточим върху доближаването на фамилията ни и позитивните асоциации. И да го създадем бързо. "

Борбата на Брад Пит с алкохола, както и хипотетичният случай в аероплан през 2016 година също бяха тематика, повдигнати в делото.

Според източник на Entertainment Tonight за Джоли това е " още едно преправяне и преопаковане на остарял материал, за да отвлече вниманието от личното си държание ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР