В платформата на Helpbook.info постъпи тревожен сигнал, в който са

...
В платформата на Helpbook.info постъпи тревожен сигнал, в който са
Коментари Харесай

Скрити опасности на калните бани в Бургас

В платформата на Helpbook.info постъпи обезпокоителен сигнал, в който са описаните скрити рискове, които дебнат на калните бани в Бургас: " Всички знаят за бургаската луга и какъв брой доста хора я посещават. След като изпълнят съответните процедури, хората отиват в морето да се измият. Точно там, под водата, е цялостно със остарели боклуци, строителни материали, камъни и бетон. Аз персонално си порязах доста неприятно крайници на остаряла котва, която лежи на дъното и е остра като бръснач. Страшно е рисково. Моля направете нещо! “, написа нашият консуматор.

Преминаваме към сигнал от засегнат жител за безстопанствени кучета. Псетата този път обикалят столичния квартал " Младост “ 1 А и непрекъснато тормозят жителите. В недоволството се споделя, че човек не може да прекара и една нощ в естествен сън, без да е разсънен от лай. Въпреки многочислените подадени сигнали броят на ухапаните непрестанно пораства, а през зимният сезон ситуацията с агресивното държание на кучетата става още по притеснително поради студа, а фактът, че наоколо има учебно заведение в допълнение утежнява нещата.

За куче в неволя алармира различен наш консуматор от град Враца. Гледката, на която се натъкнал, била покъртителна - животното било затворено в изоставена кола при температура на въздуха към 30 градуса. Кучето било в извънредно тежко положение преди да бъде освободено. След диалози с хората в квартала станало ясно, че това е постоянна процедура на притежателя му. Кучето постоянно било затваряно в автомобила и връзвано на всевъзможни места из квартала.

Завършваме днешния преглед с фрапантен сигнал за случай, сполетял гражданин на Варна на път за общинска администрация. Вървейки към входа на постройката в един миг почувствал мощна болежка в главата. Установил, че е цялата в кръв в резултат на удар в рисково подложен климатик. Наложило се по наѝ-бърз метод да отиде до незабавен кабинет, като през целия път до такава степен кръвта не серпантина да тече. " Тъѝ като от това място минават десетки хора, упорствам да се вземат ограничения за попречване на други произшествия. Прилагам фотография от мястото на случая и лист за обзор на пациент “, приключва жителят.

Ако видите неправда, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и желаете да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде опция освен да придадете публичност на казуса, само че и да изпратите сигнал до виновните институции.

Източник: dnes.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР