В платформата на Helpbook.info получихме подробен сигнал, в който се

...
В платформата на Helpbook.info получихме подробен сигнал, в който се
Коментари Харесай

Сигнал за неволите, на които са подложени жители в район "Слатина"

В платформата на Helpbook.info получихме обстоен сигнал, в който се разказват неволите, на които са подложени част от жителите в регион " Слатина ".
 
Ето защо става въпрос: " Пиша ви по отношение на тоталното блокиране на живущите на улиците " Никола Караджов " и " Яребична планина " в столичния квартал " Редута ", което се готви за цели 3 седмици. По улица " Попова шапка ", в частта от улица " Никола Караджов " до улица " Иларион Драгостинов " са залепени листове с предизвестие, че в интервала от 13 март до 5 април 2024 година ще бъде лимитирано придвижването в сектора по улица " Попова шапка " и живущите там няма да могат да употребяват гаражите си.
 
Доста забавен е въпросът по какъв начин поради топлофицирането на частен градеж – огромна нова кооперация в квартала, се лимитира достъпът на живущите до гаражите им и не следва ли те да получат някакво обезщетение за провокираното стеснение и то за по никакъв начин не дребен интервал от повече от 3 седмици.
 
Това обаче визира живущите на улица " Попова шапка ". Живеещите на улица " Никола Караджов " и " Яребична планина " обаче са наранени от различен огромен проблем около идното затваряне на улица " Попова шапка " - в случай че това стане факт, на процедура ние няма по какъв начин да излезем с колите си от улицата, без да нарушим организацията на придвижването и надлежно Закона за придвижване по пътищата. Улица " Никола Караджов " е еднопосочна в посока улица " Калиманци " (посока север-юг). В края на улицата може да завием само надясно по улица " Калиманци ", която също е еднопосочна в региона в посока " изток-запад ". След което единствената ни допустима посока за излизане от квартала е надясно по улица " Яребична планина ", която също е еднопосочна (посока юг-север).
 
Стигайки до края на улица " Яребична планина " еднопосочното придвижване по улица " Попова шапка " ни дава само опция да завием надясно, след което го създадем отиваме до " краткотрайно затворената " за 3 седмици улица " Попова шапка " поради въпросното топлозахранване на въпросната нова постройка. Единственият вид за излизане е водачите да карат в насрещното придвижване на еднопосочните улици в безусловно нарушаване на правилника. Дори и обаче това да стане факт, поради множеството паркирали коли в едната част на улицата, разминаваме сред две коли тук-там е безусловно невероятно.
 
В тази връзка имам следните въпроси:
1. Ще бъде ли основана действителна организация на придвижването в региона, с цел да могат живущите по улиците " Никола Караджов ", " Яребична планина " и част от улица " Попова шапка " да могат да излязат от квартала, без да нарушават разпоредбите и то за повече от 3 седмици?
2. Планира ли се това топлофициране на частния градеж на улица " Стоил Войвода " в кратковременен интервал да затвори и други елементи на улица " Попова шапка " в посока запад?
3. Ще бъде ли осъществено в скоро време качествено и изцяло преасфалтиране на улица " Попова шапка ", която сега е с нарушено асфалтово покритие в частта си от улица " Иларион Драгостинов " до улица " Стоил Войвода ", където бе осъществен първия стадий на въпросното топлофициране. При него обаче най-малко имаше естествен различен маршрут за прекосяване, какъвто на този стадий няма или най-малко не е разгласен.
4. Кой подсигурява, че полицейските патрули, които постоянно патрулират към посолството на Република Беларус, няма да глобяват " нарушителите ", които заради липса на опция ще се наложи да карат в насрещното на еднопосочните улици, създавайки причина за ПТП?
 
Благодаря авансово и се надявам на действителни дейности от ваша страна, тъй като по този начин просто с един лепнат хвърчащ лист вид " осведомени сте " нещата не са по никакъв начин добре ", написа в сигнала.
 
Източник: Dnes.bg
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР