В Плана за възстановяване и устойчивост е предвиден проект за

...
В Плана за възстановяване и устойчивост е предвиден проект за
Коментари Харесай

Предвиден е проект за енергийно ефективни общински системи за външно осветление за 180 млн. лева

В Плана за възобновяване и резистентност е очакван план за енергийно ефикасни общински системи за външно осветяване на обща стойност 180 млн. лв.. Това дава отговор министърът на енергетиката Александър Николов в писмен отговор на въпрос от народния представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Стефан Апостолов.

Министър Николов прибавя, че плановият фиш планува с част от тези средства да бъдат финансирани плановете, които са включени в листата с аварийни планови оферти по процедура " Рехабилитация и рационализация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветяване на общините " по стратегия " Възобновяема сила, енергийна успеваемост,  енергийна сигурност ", финансирана по Финансовия механизъм за Европейско икономическо пространство 2014 - 2021 година

Фишът е оповестен на страницата на инструмента " Следващо потомство Европейски съюз " към версията на Плана за възобновяване и резистентност от 15 октомври 2021 година и от този момент не е претърпял основни промени, прецизира енергийният министър.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР