В писмо до сайта , варненецът Марио Ангелов сигнализира за

...
В писмо до сайта , варненецът Марио Ангелов сигнализира за
Коментари Харесай

Откраднаха тротоари във Варна, дават ги под наем – община Варна си затваря очите 


В писмо до уеб страницата, варненецът Марио Ангелов алармира за тротоари, превърнати в паркоместа:

Здравейте, споделям се Марио Ангелов и пребивавам във Варна на улица Дубровник.

Приложено ви адресирам фотоси на пресечката, намираща се сред Дубровник 48 и 46 (магазин Била). Въпросната пресечка по статут се води улица. Има осови точки, необятна е 10м., с два тротоара по1.50м. На базата на което двете новопостроени кооперации се водят ъглови здания с безграничен коефициент на застрояване.

На място обаче, видно и от фотосите тротоарите липсват и улицата е сензитивно по тясна. Има построено външно стълбище върху улицата за един от офисите. Някой дори си е направил паркоместа върху тротоара и ги дава чартърен!

Сигнализирахме до общината, само че за следващ път показват индиферентност и още по-лошото – усеща се, че желаят да прикрият нарушаването! Отговорите им са безпределно нелепи, което ме подухва на мисълта, че става въпрос за корупция!

Сигнализирахме за това прокуратурата, досега нямаме отговор нито входящ номер.

П.С. Въпросната постройка е неотдавна въведена в употреба, строена е от компания „ Пътинженеринг „ или нещо такова, взаимно с общината на общинска земя. Има редица нарушавания за които общинските чиновници са си затваряли очите, само че мен директно ме засягат най- към този момент крадените тротоари.

С почитание!

Марио Ангелов
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР