В писмо до министър-председателя Бойко Борисов, което му е било

...
В писмо до министър-председателя Бойко Борисов, което му е било
Коментари Харесай

Престолонаследникът на Саудитска Арабия ще посети България

В писмо до министър-председателя Бойко Борисов, което му е било връчено от посланика на Кралството у нас Месфер Абдулрахман Ал Гасиб, престолонаследникът е декларирал желанието на Саудитска Арабия за подсилване на взаимоотношенията сред двете страни.

"Оценяваме Вашата увереност за продължение на развиването на съдействието и укрепване на връзките сред двете ни страни във всички области. Желаем Ви здраво здраве и благополучие, а на приятелския български народ пожелаваме още по-голям прогрес и благополучие ", се показва в писмото.

Посещението на престолонаследника на Кралство Саудитска Арабия в София е в отговор на отправената от премиера Бойко Борисов покана по време на визитата му в Рияд в края на предходната година .
В диалога си тогава двамата дадоха висока оценка на почналия политически разговор на най-високо ниво и го дефинираха като нов стадий в двустранните връзки, допълват от Министерски съвет.

Преди два дни саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман стартира обиколка на Съединени американски щати, която ще продължи близо три седмици. Той ще посети Ню Йорк, Бостън, Сиатъл, Лос Анджелис, Сан Франциско и Хюстън.
Престолонаследникът и американският президент разискаха районни спорове на среща в Белия дом в сряда.

Борисов се включи в танц със саби в Рияд>>>


Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР