В Петрич се състоя Първи турнир по свободна борба в

...
В Петрич се състоя Първи турнир по свободна борба в
Коментари Харесай

В Петрич! Първи турнир по свободна борба в памет на треньора Венцислав Полизоев


В Петрич се състоя Първи шампионат по свободна битка в памет на треньора Венцислав Полизоев.
Над 100 деца от три страни – България, Гърция и Северна Македония участваха в съревнованията на тепиха. Организатори на шампионата са Община Петрич и Клуб по битка „ Беласица - Петрич “, управителен от някогашен ученик на треньора Полизоев.
Необходимата организация беше основана в зала „ Арена - Петрич “ за състезателите. Двубоите се играха паралелно на два тепиха. С почетни плакети от първия шампионат в памет на Венцислав Полизоев бяха удостоени Община Петрич, Тодор Полизоев, Цветан Христов и Илия Аврамов. В Петрич за шампионата дойде и Валентин Райчев - общоприет секретар на Българската федерация по битка.
От името на кмета участниците поздрави зам. -кметът „ Хуманитарни действия “ Нина Попова. „ Вярвам, че изразената благодарност с този шампионат ще увековечи загатна за Венцислав Полизоев и всяко последващо потомство в този спорт ще знае и ще споделя за него…Той живя и се раздаде до последно на своите ученици. Последвайте огромния образец на Полизоев – когато обичате нещо, давайте всичко от себе си! “, се сподели в приветствения адрес от името на кмета Димитър Бръчков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР