В петък вятърът от запад-северозапад ще отслабне, най-късно по поречието

...
В петък вятърът от запад-северозапад ще отслабне, най-късно по поречието
Коментари Харесай

Времето утре - 16 април

В петък вятърът от запад-северозапад ще отслабне, най-късно по поречието на Дунав и в североизточните региони. След краткотрайно скъсване и понижение на облачността преди обяд, след обяд тя още веднъж ще се усилва. Температурите ще са по-ниски от нормалните за средата на април: минимални - най-вече сред 0° и 5°, в обособени котловинни полета и малко под нулата, оптимални - сред 11° и 16°. Това заяви за Агенция " Фокус " Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
През нощта против събота заоблачаването ще обхване цялата страна и до сутринта тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд. През почивните дни ще доминира облачно време, тук-там със слаби валежи от дъжд, в събота - основно в югозападната половина от страната, в неделя - на по-малко места из страната. Първия ден ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток, втория ден вятърът ще е слаб, в обособени региони ще е съвсем безшумно.
 Седмична прогноза за времето за 12-18 април Седмична прогноза за времето за 12-18 април
В понеделник над цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Валежи не се чакат. Максималните температури ще са сред 15 и 20 градуса....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР