В петък вечер в студиото на Стани богат се появи

...
В петък вечер в студиото на Стани богат се появи
Коментари Харесай

Криминален психолог разказа потресаваща история в Стани богат, Билалов настръхна!

В петък вечер в студиото на " Стани богат " се появи престъпният психолог Тодор Тодоров. Михаил Билалов не си спести хвалбите във визитката на мераклията за стола на благосъстоянието и го приветства с бурни овации, като даже откри прилики сред двама им. Според него и пред двамата хората отговаряли на разнообразни въпроси. 

" Изпитвам ужасно наслаждение да съм в компанията на престъпен психолог ", поде Билалов и запита Тодоров по какъв начин по този начин е решил да практикува тази специалност.

" Може би беше при започване на 90-те години гледах " Мълчанието на агнетата ". Това мощно ме заинтригува. Явно толкоз мощно го желаех, че това просто се случи и като че ли специалността ме откри ", сподели Тодоров. 

" Помня случая със сливенската банка, че пуснаха дамите заложнички. Какво сподели на похитителите ", запита Билалов.

" Това е дълъг развой, лишил към 19 часа. Тогава се случиха доста неща ", съобщи специалистът. 

Тодоров призна, че животът го е научил да не задава въпроси, чиито отговори не е подготвен да чуе. " Вкъщи не придвижвам уменията и работата си ", добави той.

До първа сигурна сума престъпният психолог доближи с лекост и сграбчи без проблеми сумата от 500 лева, написа " Блиц ". Все отново Тодоров се изпусна, че като млад постоянно е бил привикван в милицията поради пристрастеността си към хеви метъла и свиренето на китара. 

" Много години се подготвях за едно предаване " Минута е доста ". Не отидох да вземам участие, тъй като ме беше позор, че ще се появя по малкия екран. Тази Коледа моята брачна половинка ми даде концепция да вземем едни деца от спешния център. Това са деца, взети от фамилии, в които има принуждение. Това е най-смислената ми Коледа ", призна престъпният психолог. 

" Да, не им беше прелестно да се върнаха в центъра, само че са претърпели ужасни неща и е значимо да видят, че има и друго и да се стремят към него ", призна Тодоров и добави, че тогава е решил, че желае да взе участие в " Стани богат " а сумата да даде на този спешен център, с цел да може децата да живеят по-добре.

" Няколко неща ме жегнаха доста, при престоя на децата вкъщи, само че едно няма да не помни в никакъв случай. Играехме на гоненица в Южния парк и едното от децата, вместо да брои до 30, правеше по толкоз лицеви опори. Той сподели, че желае да стане по-силен, тъй като не желае татко му да рита в главата него и майка му. Детето беше едвам на 8 години ", описа той.

В смешки и закачки завърши първоаприлския епизод на " Стани богат " тъкмо преди Тодоров да отвори въпрос номер 7. Участието му ще продължи в понеделник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР