В петък вечер Пловдив се превърна в арена на емоционален

...
В петък вечер Пловдив се превърна в арена на емоционален
Коментари Харесай

Голям интерес при откриването на най-новото място за купон в Пловдив

В петък вечер Пловдив се трансформира в сцена на прочувствен шоу-спектакъл с присъединяване на една от най-известните поп фолк изпълнителки Ивана.

Певицата на народа направи огромен концерт в най-новото място за развлечение под тепетата. Най-големите й шлагери звучаха напълно изпълнени онлайн в Plovdiv Event Center, а присъстващите пееха песните й с цяло гърло.

“За мен е същинско предизвикателство и ми е извънредно хубаво да имаме в Пловдив едно място, друго от типичния нощен клуб и ресторант, място, в което да можем да бъдем по-интимни и отпуснати и имам вяра, че тъкмо това е нашето място.

Чувствам се сантиментално, споделено и чувствам доста топлина”, показа обичаната певица пред пловдивската аудитория, секунди след излизането й на сцена.

Аплодисментите на стотици пловдивчани не стихваха през цялата вечер, а наздравиците, приятните страсти и положителното въодушевление бяха на равнище.

Ивана излезе под светлините на прожекторите дружно със своя бенд и съумя да изненада публиката с друг и доста прочувствен сюжет. Тя изпълняваше с изключение на доста от нейните песни, също по този начин желанията на публиката и доста балкански части.

Изпълнителката насочи доста послания към своите фенове, посредством песните - „ Аз съм твоя “, „ Последна чаша “, „ Твое копие “, „ Цял живот “, „ Като на 17 “ и други, в които всеки един от нас би могъл да се припознае.

Тази вечер Ивана даде старт на редица събития и концерти, които ще се състоят в Plovdiv Event Center, а местата към този момент са лимитирани.

Билети и за събитията можете да закупите авансово, на място на цена от 10 лева или от платформите bilet.bg и plentix.co.

При авансово закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, офертата важи единствено за билети, закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

Вижте предсотящите събития в „ Plovdiv Event Center” през месец март:



Вижте фотоси от емблематичната вечер:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР