В петък вечер колоритният победител в MasterChef 2019 г. Радка

...
В петък вечер колоритният победител в MasterChef 2019 г. Радка
Коментари Харесай

Победителката Радка се връща в Мастършеф


В петък вечер колоритният победител в MasterChef 2019 година Радка Булман ще изненада кулинарите като гост-жури в първото предизвикателство. Участникът, който подготви най-хубавото ядене с подбраните от Радка артикули, ще бъде първият, който влиза в Топ 10 на най-хубавите хоби-готвачи в България. Интензивен мастър-клас, воден от Лора и Стоян от предаването „ Бон Апети “, пък същински ще изпоти учениците в битката им за мастър-престилка.
Реклама
Стомасите на участниците ще се преобърнат на стрес-теста, който ще провокира основаването на кулинарни шедьоври с плашещи артикули като телешки очи, пилешки крайници, свински зурли и други Един от най-изявените хоби-готвачи ще се провали и ще бъде изпратен у дома с огромно неодобрение от страна на журито: „ Ти можеше да спечелиш това съревнование. “

В събота пробата за креативност ще бъде белязан от аромата на кафе, а колоритният Добромир Ганчев – Добата, който се трансформира в любим на феновете в сезон 6, ще докара 27 гладни металисти на бирен фест в ресторанта на MasterChef. Ескалация на напрежението по време на отборната борба ще смъкна маските на някои от участниците, а на елиминационния конфликт ще стане ясно, че „ от високо се пада най-лесно “.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР