В петък във Враца, на стрелбище при УТК „Дъбника“, се

...
В петък във Враца, на стрелбище при УТК „Дъбника“, се
Коментари Харесай

Полицаите от Видин най-добри на състезание по стрелба във Враца

В петък във Враца, на стрелбище при УТК „ Дъбника “, се организираха квалификациите по пукотевица с револвер от зона III – та, на републикански обзор по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи. Състезателите от тима по пукотевица на Семеен кодекс „ Спарта “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Враца участваха без най - положителния си играч – Ивайло Флоров и останаха на второ място в отборната конкуренция.
Купата в зона III – завоюваха стрелците на ОДМВР-Видин, а на трето място останаха представителите на ЗЖУ - Монтана.
При мъжете в самостоятелната конкуренция първо място зае титулярът на Семеен кодекс “Спартак-Враца “ Румен Николов, втори - съотборника му Емануил Павлов, а трети остана видинчанина Тихомир Георгиев.
Поради служебна ангажираност врачанския клуб не съумя да взе участие в отборната конкуренция при дамите, само че Катя Василева завоюва първото място самостоятелно, като сподели и най – добра пукотевица в надпреварата в двете категории – мъже и дами. На второ и трето място останаха стрелците от женския тим на ОДМВР-Видин.
В зона III – та на републикански обзор участваха общо 11 тима от поделенията на ОД на Министерство на вътрешните работи – Видин, Враца и Монтана и ЗЖУ – Монтана. Домакините от Семеен кодекс “Спартак – Враца “ демонстрираха добра организация на шампионата.
Наградите на спечелилите бяха връчени от зам. шефа на ОДМВР-Враца комисар Николай Григоров.
Още от тази седмица врачанските служител на реда стартират подготвока за републиканския шампионат “Бинев, Трошанов, Ангелов “, който ще се организира при започване на месец май в София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР