В петък Върховният съд отхвърли спешна петиция на университетска студентска

...
В петък Върховният съд отхвърли спешна петиция на университетска студентска
Коментари Харесай

SCOTUS отхвърля искането да разреши драг шоу в кампуса на университета A&M в Западен Тексас, подадено от студентска ЛГБТ група

В петък Върховният съд отхвърли незабавна петиция на университетска студентска група за разрешаване на благотворително мил шоу в кампуса на университета West Texas A&M в Каньон по-късно този месец.

„ Молбата за заповед за предписание, която е в развой на обжалване, показана на арбитър Алито и отнесена от него до Съда, е отхвърлена “, се споделя в решението на съда.

Групата Spectrum WT, която се разказва като LGBTQIA+ ученици и съдружници, които се срещат всяка седмица и провеждат разнообразни събития в общността, заведе дело предходната година, потвърждавайки, че учебното заведение нарушава свободата на словото.

Училището сподели на Fox News Digital, че няма коментар по отношение на висящия правосъден развой. Fox News Digital се свърза със Spectrum WT.

В петък Върховният съд отхвърли незабавната петиция на учебна група в Тексас да разреши провеждането на благотворително мил шоу в West Texas A&M Университетски кампус по-късно този месец. (Robert Alexander...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР