В петък цяло Русе се прости с брутално убитата Виктория

...
В петък цяло Русе се прости с брутално убитата Виктория
Коментари Харесай

Близък на убитата Вики я изпрати със сърцераздирателни думи

В петък цяло Русе се елементарни с брутално убитата Виктория Маринова. По време на погребението на 30-годишната жена, чийто живот бе принудително лишен от Северин Красимиров, родителите й ридаеха неутешимо до белия ковчег, в който тя бе заровена.

Само пред дни пък почерненият от тъга татко на Виктория – Георги Маринов, разплака мрежата с това, което написа за щерка си. Интерес провокира статус на един от приятелите на Виктория във фейсбук. Мъжът, който е поставил черна жалейка на профила си, е със същата фамилия като Виктория. Не е ясно дали той е неин брат, само че Радослав Маринов е споделил в профила си стихотворение, което очевидно е отдадено на Виктория.

Ето какво написа в него (публикуваме го без редакторска намеса):

През миналите години пораснах,сестричке Вече одъртявам. Да обичам хората и непознати и познати от теб се учих. Не знам дали съумявам. Прегърнал съм есенни цветя До гроба ти ще падам на колене. Да знаеш сестричке дребната ти щерка за теб тъгува. Много те обичам! С цвете,чаша вино и погача помен ще направя тихичко за теб ще си поплача няма в никакъв случай да те не помни. Човешката душа е сложна- побира неприятни и положителни неща. За моята се оказа невъзможна забравата за сестричката ми най добра. И в случай че има някъде отвъдно аз зная, че ме чакаш там. Когато тук ми стане доста мъчно при теб ще дойда - ПЪТЯ СИ Гражданско отделение ЗНАМ...

Припомняме, че във фейсбук профила на брутално убитата Виктория Маринова се появи нещо изненадващо. В същото време пък се разбра, че килърът й Северин ще бъде върнат от Германия в България в сряда вечерта.

източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР