В петък той ще бъде в окупираните палестински територии, за

...
В петък той ще бъде в окупираните палестински територии, за
Коментари Харесай

Лорд Камерън ще се срещне с палестински лидери и обеща 30 милиона паунда помощ за Газа

В петък той ще бъде в окупираните палестински територии, с цел да се срещне с палестински водачи и организации, доставящи помощ в Газа, застъпвайки се за придържане към новото съглашение от всички страни.

Беше доказано, че прекратяването на огъня ще стартира в петък сутринта от 7 сутринта локално време, като помощта ще „ дойде допустимо най-скоро “, съгласно катарски публични лица.

Първият набор от цивилните, държани в плен от Хамас, се чака да бъдат освободени към 16:00 часа в петък локално време, в това число 13 дами и деца.

Лорд Камерън сподели: „ Надяваме се, че през днешния ден ще забележим освобождението на заложниците и аз приканвам всички страни да продължат да работят за освобождението на всеки пленник. Паузата също по този начин ще разреши достъп за животоспасяваща помощ за хората в Газа.

„ Горд съм, че четвърти полет на Обединеното кралство, пренасящ сериозни доставки, кацна в Египет през днешния ден и мога да разглася нови £30 милиона финансиране, което ще бъде изразходвано за жизненоважн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР