В петък температурите може да достигнат до средата на 20-те

...
В петък температурите може да достигнат до средата на 20-те
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Прогнозната карта на Метеорологичната служба се нажежава до червено, като британците са изправени пред мега 25C по-горещи днес

В петък температурите може да доближат доникъде на 20-те градуса по Целзий, разкри Метеорологичната работа.

Югоизточната част на Прогнозите бяха, че Англия ще доближи 25C към 16:00 часа в петък, което е ослепителен контрастност с хладното начало на месеца предходната седмица. За Мидландс също беше плануван парещ петък следобяд, като живакът доближи 24C преди вечерно захлаждане. На други места югозападът може да доближи 20C, а в Уелс 23C. Дори в далечните региони на Шотландия може да се види, че температурите пълзят до 20-те, с доста малко облачно покритие в небето.

Малко евентуално е да вали някъде в Обединеното кралство в петък, с изключение на един или два необикновено слаби дъжда. Междувременно ниските температури се чакаха да паднат до 9C в Северна Шотландия и 15C в Мидландс.

Петъчното късно пролетно изгаряне обаче е единствено върхът на айсберга. Метеорологичната работа сподели, че през идващите два дни може да има още по-високи температури в цялата страна.

Последната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР