В петък сутрин огромна част от феновете на комиксите и

...
В петък сутрин огромна част от феновете на комиксите и
Коментари Харесай

Пазителите на галактиката приветстват Мария Бакалова в мултивселената на супергероите

В петък заран голяма част от почитателите на комиксите и киното получиха по този начин упования тийзър къмнещо, което чакат да гледат това лято. Марвъл публично показа цялостен първи филмов откъс на “Пазителите на галактиката 3 ”. Още по-интерресное че това ще е и дебютният комиксов филм на българската актриса с номинация за Оскар, Мария Бакалова.



“Пазителите на галактиката 3 ”

Приключението на супергероите ще приключи техните космически истории, стартирани от първата им кино поява през 2014 година. Има възможност това да бъде последният повсеместен филм за тези герои, като те няма да престанат да бъдат показвани, а по-скоро ще заемат функции в отбор филмите на други Марвъл продукции. Този лайтмотив е обиден даже и в репликите на персонажите в формалния филмов откъс.

Режисьорът Джейм Гън е имал концепцията за трилогията още когато е създавал сюжета за първия филм, само че даже и той не е бил сигурен дали филмовата промишленост ще успее да му даде опцията да го осъществя, основано на трендовете в Холивуд.

Сега към този момент няма потребност от терзания и подозрения, това са думите, които той споделя, по отношение на свояфилмов план - фантазия:„ В последна сметка любовта ми към Рокет, Груут, Гамора, Старлорд, Йонду, Мантис, Дракси Небула– и някои от другите идни герои – е по-дълбока, в сравнение с вие, момчета, можете да си визиите, и усещам, че те имат още завършения, които да продължат, и неща, които да научат за себе си и за прелестната и от време на време ужасяваща галактика, която всички обитаваме. "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР