В петък Софийската районна прокуратура съобщи, че са повдигнати обвинения

...
В петък Софийската районна прокуратура съобщи, че са повдигнати обвинения
Коментари Харесай

Ножове и кръв в хотелска стая: Още жертви на мъжа, пребил украинка

В петък Софийската районна прокуратура заяви, че са повдигнати обвинявания на 47 - годишен мъж за хулигански прояви, заяви NOVA.Инициалите на мъжа са О.Г. От свои източници NOVA научи, че арестуваният е Орлин Гигов - мъжът, който беше арестуван и упрекнат за принуждение против украинска гражданка, откакто се беше барикадирал в дома си. Това е и мъжът, за който в ефира на NOVA друга негова жертва описа, че я е удрял с думите „ Аз знам по какъв начин да блъскам. Няма да ти проличава ”.

Официалната информация, оповестена от СРП е, че на 23 март, малко след среднощ, на улица „ Свети Кирил и Методий ” в София, обвиненият е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред. Освен това се е съпротивлявал против опитите да бъде арестуван и е буйствал. Арестът е станал в хотел в столицата. Сигнал за крясъци и звук е подаден от рецепцията.

При идването на служителите на реда в стаята е открит Орлин Гигов, който е бил дружно с украинска гражданка. По информация на NOVA това е дамата, за която са му повдигнати обвинявания в нанасяне на телесна щета. В стаята полицията открива нож и следи от кръв. Украинската гражданка обаче отхвърля да даде показания, че върху нея по някакъв метод е упражнено принуждение.

След информацията, че Орлин Гигов е арестуван, две други дами събраха храброст и застанаха пред камерата на NOVA, с цел да разкажатза това, което са претърпели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР