В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно

...
В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно
Коментари Харесай

Хороскоп: Петък идва с неприятни новини

В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно с разрешаването на неприятности, които имате с мъж или да помогнете на мъж от близкото си обграждане при разрешаването на негови персонални проблеми.

Този ден вещае неприятни вести или затруднения свързани със здравето на човек, който познавате. Ще се опитате да въздействате позитивно на отрицателното или песимистично въодушевление на жена, като и вдъхнете повече вяра и религия в по-добрите дни. Днес главно ще ви се постанова да се преборите с разнообразни отрицателни въздействия, опити за машинация или операция и в случай че съумеете в тези неща петък ще бъде един специфичен ден за вас.

Овен

Бъдещият ви сътрудник може да ви употребява за свои ползи. Не подценявайте препоръките на по-възрастните. Възможно е да получите облекчени условия за обучение, включително и в чужбина.

При най-малката финансова неточност във значими документи може леко да влезете в спор със закона.

Телец

Нарасналата половост и омагьосване на Телците опустошават всички загради по пътя към блаженството. Вие си имате собствен жанр, свои показа за живота и по тази причина е желателно сътрудникът ви да споделя вашите увлечения.

Денят е удобен за сключването на годежи и решаването на правосъдни каузи. Възможно е даже най-сложните неща да се оправят от раз.

Телците се усещат на върха на славата. Голяма е вероятността от приемането на заплащане.

Близнаци

Благоприятен ден за другарство, нови запознанства и обновяване на старите връзки. Възможно е да ви се наложи да преживеете компликации в връзките си с околните си.

Внезапно зародил спор може да се позволи във ваша изгода. Известна заплеснатост, припряност и отвращение да се концентрирайте върху едно нещо може да основат проблеми в професионалната активност.

Не обръщайте внимание на дребните загуби, защото в края на краищата оставате с облага.

Рак

Вие дълго помните нанесените ви през днешния ден обиди. Притежавайки вродено възприятие за правдивост, всяко нейно нарушение разглеждате като сигнал за митинг.

Днес Раците са невъзприемчиви към нови хрумвания и странят от новостите. Може да сте прекомерно великодушни, само че единствено към околните си, приятелите и съидейниците си.

Лъв

Лъвовете би трябвало да бъдат деликатни при избора на сътрудник – не е изключено те да срещнат човек, с който да свържат живота си. Необмислените решения или импулсивните действия може да доведат до непредсказуеми резултати.

Появява се опцията да се смени сферата на активност, да се проявят качествата и гениите за реализиране на замисленото.

Не взимайте никакви значими решения по финансовите въпроси.

Дева

На Девите се предлага да помечтаят и да проявят с цялостна мощ своята фикция и въображение. Отделете повече внимание на своята осанка. Полезно е да измените своя имидж.

Трябва да се научите да живее с хората, които не напълно ви устройват в нравствен или психически аспект. Много Деви могат да мислят бързо и ясно, и да вземат решение комплицирани проблеми.

Днес би трябвало да се погрижите да изглеждате привлекателни, въпреки че за това може да отиде не дребна част от насъбраните средства.

Везни

Вероятен е проблем, обвързван с неизпълнени отговорности или обещания. Желанието да прехвърлите проблемите на плещите на близки хора провокира плевел митинг и възмущение.

Днес ви е нужна централизация на силите. Не проявявайте състрадание. Не би трябвало през днешния ден да прибързвате с покупките, защото те могат да се окажат несполучливи.

Скорпион

Ако не се измененията към по-добро, то бъдете подготвени в персоналния си живот за внезапен поврат на ориста. Събитията от деня може да принудят Скорпионите да изпаднат в ситуацията на афектираният от тях човек.

Започната работа изисква прекалено напрежение на силите, дарба бързо да се взимат решения и умеенето да криете своите проекти.

Стрелец

Бъдете внимателни в изявленията си. Дори една прибързана дума може да повлияе на хода на вашата орис. Много Стрелци се държат предизвикателно с хората с по-ниско публично състояние и в това време се подмилкват на авторитетните хора.

Денят ревизира Стрелците за бързото им реагиране в ексцентрична обстановка. Не би трябвало да проявявате бездейност – през днешния ден сте уязвими. Дори незначителното затруднение ви се коства непреодолимо.

Козирог

Постарайте се да допускате до себе си единствено достойните за вашето внимание хора, въпреки че от време на време може и да грешите в оценките си. Възможно е Козирозите да осъзнаят виновността си пред своите близки и да се постараят да поправят грешките си от предишното.

Повишеният витален капацитет на Козирозите може да се отрази позитивно на резултатите от комерсиалните покупко-продажби и комерсиалните договорености.

Водолей

Възможно е в главите на Водолеите да се появи мисълта да трансформират своя имидж, фасон на държание и отношението си към обичания човек. Възможно е Водолеите да осъзнаят своята виновност пред околните си и да се постараят да поправят грешките си от предишното.

Може да ви виждат и да ви предложат покачване в службата или да ви дадат преференциална креативна поръчка.

Риби

При влюбените Риби са вероятни отрицателни оракулски сънища и неприятни интуиции, които могат да се осъществен. Възможно е неразбирателство и спор с околните на почвата на ревнивост.

Захванете се уверено за работа и можете сполучливо да я приключите. Резултатът удостоверява правилността на вашите решения и дейности.

Възможно е Рибите да получат огромни суми пари, което да им разреши да не се безпокоят за пари в най-близко време.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР