В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно

...
В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно
Коментари Харесай

Любовен петък за раци и риби, уникален ден за водолеи

В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно с разрешаването на неприятности, които имате с мъж или да помогнете на мъж от близкото си обграждане при разрешаването на негови персонални проблеми. Този ден вещае неприятни вести или затруднения свързани със здравето на човек, който познавате. Ще се опитате да въздействате позитивно на отрицателното или песимистично въодушевление на жена, като и вдъхнете повече вяра и религия в по-добрите дни. Днес главно ще ви се постанова да се преборите с разнообразни отрицателни въздействия, опити за машинация или операция и в случай че съумеете в тези неща петък ще бъде един специфичен ден за вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през днешния ден по един или различен метод нови хора ще влязат в живота ви. Петък вещае срещи и събирания от всевъзможен темперамент. Днес ще имате значим ангажимент или диалог с млада жена.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък е време за споразумяване на някои ваши финансови каузи. Днес ще получите значима за вас информация обвързвана с пари. Изненадите през днешния ден по някакъв метод ще бъдат свързани с пътешестване или с хора от близо и надалеч.
Ако сте родени Под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък може да се окаже един неповторим за вас ден. Бъдете отворени да приемете всякаква информация или оферти. Не търсете съответен смисъл във всичко, което ви се случва през днешния ден. Вашия взор върху бъдещето ще бъде стеснен, за това следвайте естествения ход на събитията. Дори да преживеете някаква загуба, повода за нея ще се крие в едно бъдещо положително.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде ден за обич, за нови запознанства и сантиментални срещи. Не подценявайте професионалните си отговорности, защото събитията ще ви оказват помощ за техния сполучлив свършек. В петък на първо място ще имате опция за приятни прекарвания в персонален проект.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР