В петък ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна

...
В петък ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна
Коментари Харесай

Слънце в деня на детето, но може да има и краткотрайни валежи

В петък ще доминира слънчево време . След обяд над Западна и Северна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици . Възможни са градушки.

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър. Ще е топло, към и след обяд в низините горещо - с оптимални температури сред 29 и 34 градуса. Атмосферното налягане е и ще се задържи близо до междинното за месеца.
 

В планините ще доминира слънчево време . След обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места, основно в масивите от Западна България ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 21 градуса, на 2000 м - към 14 градуса.
 
 Thinkstock/Getty Images

По Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над северното крайбрежие, къде на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са към 26-28 градуса. Температурата на морската вода е 20-22 градуса, вълнението на морето ще е 2-3 бала.-->

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР