В петък ще отделите време или средства за ангажимент или

...
В петък ще отделите време или средства за ангажимент или
Коментари Харесай

Хороскоп: Този ден вещае повече срещи, реални или виртуални

В петък ще отделите време или средства за ангажимент или събиране, обвързвано с дете или с млада жена.

Този ден вещае повече срещи, действителни или виртуални контакти с хора от разнообразни обитаеми места. Новите познанства през днешния ден ще ви заинтригуват заради противоположността в характера или ползите, които другите хора имат.

Петък ще сложи на съществено тестване нестабилните сантиментални връзки. Проява на ревнивост или предпочитание за власт над другия сътрудник, през днешния ден може да докара до разлъка. През този ден ще бъде доста значимо да се резервира салдото в думи и връзки.

Днес ще получите това, което давате (но освен през днешния ден...).

Овен

Репутацията ви не е застрашена от нищо. Но не трябва да се успокоявате и отпускате, с цел да не станете уязвими. Не злоупотребявайте със своето състояние. Не повишавайте тона си на близките.

Не се изнервяйте от дребните им провинения и се отдайте напълно на предпразничното въодушевление.

Телец

Денят е удобен да започнете предпразничните подготовки. Днес може да извършите аудиенция на свои другари, с които да прекарате новогодишните празници. Не е изключено да съумеете да блеснете с гении в отбрано общество, което да оцени по достолепие качествата ви.

Имате забавни познанства. Предстои ви пътешестване, около което харчите известна сума пари. Но това не би трябвало да ви тревожи, тъй като получавате дарове.

Близнаци

Въздържайте се през днешния ден от серизни разноски. Възможни са досадни недоразумения с близки хора. Отложете приемането на значими решения за началото на идната година.

Днес не е изключено странично въздействие или ваша субективна оценка на ставащото да усложни обстановката.

Обърнете повече внимание на обичания човек. Общуването с него хармонизира вашите усеща.

Рак

Благоприятен ден за търговия и покупки. Вероятно през днешния ден вие чувствате задоволеност и наслаждение от осъществената работа. Пълноценен отдих намирате единствено в фамилията.

Общувайте с най-близките си. Те са изпълнени с упования от идният празник. Помислете в точния момент с какво да ги зарадвате.

Лъв

Днес чувствате потребност от повече многообразие. Вероятно е да се появи ярък лъч за бъдещето ви. Новина или събитие може да окаже благотворно влияние на самочувствието ви.

Спокойното въодушевление изглажда и фамилните ви връзки. Посветете вечерта на другарство с другари или близки хора.

Дева

Денят е удобен за съсредоточаване върху значими цели. Възможно е някои от вас да открият качествата си да ръководят психическата сила и опцията да хипнотизират.

Противопоказно ви е да взимате прибързани решения. Разговорите в сериозен проект са затруднени.

Везни

Жените от знака се радват през днешния ден на внимание от страна на персона от противоположния пол. Възможно е това да бъде публично самопризнание за работата ви. Моментът е удобен да извършите своите проекти за бъдещето.

Мъжете от знака са в плен на личните си заблуди и страсти, в които още не са се оправили напълно.

Скорпион

Благоприятен ден за обмисляне на празниците и покана на посетители. Не е изключено дамите от знака да имат шанса да покажат своите качества. Те са добре признати и в обществото.

На мъжете от знака им следва пътешестване и дребни финансови разноски. Те са на първо място за закупуване на дарове.

Стрелец

Днес ви чака прочувствен напредък. Той е съпроводен с дълги диалози с близките. Възможно е в персонален проект да се появи забавна обстановка. Периода е удобен да разширите интелектуалния си мироглед, а също по този начин за рекламна, просветителна и политическа активност.

Космическата сила засилва душевната ви просторност, оптимизъм и възприятието за комизъм.

Козирог

На вас ви харесва, когато хората ви обръщат внимание. Появява се вътрешна нужда от публично самопризнание. На вас няма да ви е мъчно да си създадете нов имидж, подбирайки това, което е най-подходящо за дадения миг.

Вероятни са промени, които могат да бъдат противоположни.

Водолей

Не си коства да рискувате в задължения със подозрителен край. Загубите могат да бъдат обилни. За да не изразходвате на вятъра силата си е по-добре да не проявявате непотребна интензивност.

Не прибързвайте с решенията си по значими въпроси. Въздържай­те се от скъпи покупки. Възможни са недоразумения с близките. Ако успехите горделивостта си, обичаните хора може да ви простят грешките.

Риби

Вие няма просто да си плувате по течението, а интензивно се намесвате във всички събития към вас. Звездите ви поучават да потърсите съдружници. Напрегнете сили с цел да постигнете задачите си.

Не е изключено заради стичане на събитията да ви се наложи да деянията храброст и неотстъпчивост.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР