В петък ще дадете предимство на емоциите и на собствените

...
В петък ще дадете предимство на емоциите и на собствените
Коментари Харесай

Вижте какво предсказват звездите за 7 септември

В петък ще дадете преимущество на страстите и на личните си стремежи. Те могат да са в основата на неправилни решения свързани с покупки или парцел. Днес може да постигнете триумф, само че може да преживеете и загуба или двете неща да намерят място в днешните ви прекарвания. Преди всичко се пазете от парична загуба или ненужни разноски. Като цяло обаче през днешния ден няма да имате неразрешими проблеми, вярвайте в положителната си орис!

Овен
Ако нямате брак, то е вероятен сериозен разказ, който може да се увенчае с подобен. Изключително успешно време за годежи, подписване на брак и забременяване на дете. Днес може да се отличавате с огромна интензивност, увереност, храброст и експедитивност на реакциите. Ако сте хирург – в този момент можете да се решите на такива интервенции, които по-рано сте се страхували да извършите. Не се подлагайте на изкушенията да отидете в казиното и да похарчите там пари. Не спорете за пари и не взимайте пари назаем.

Телец
Илюзорните показа могат да прикрият действителността, а машинация или лъжливо заричане да нанесат отчаяние. Избягвайте новите познанства, проявявайте въздържаност в общуването с познатите и приятелите. Звездите не ви поучават през днешния ден да стартирате съществени настоятелен договаряния или да вършиме стратегически проекти за бъдещето. Заемете изчаквателна позиция. Обърнете по-голямо внимание на имуществото. Възможни са обири или пожар.

Близнаци
Стремежът към благополучие непременно може да докара до непоправими последици. В фамилния ви живот може да настъпи изстудяване на възприятията, защото той няма да подхожда на визиите ви за благополучие. Звездите ви предлагат да не обръщате внимание на трудностите и поредно да вървите по начертания път в професионалната сфера. Може да ви се наложи да плащате в дословния смисъл за своите неточности и пропуски.

Рак
Възможен е непредвиден прелом в живота ви, който да унищожи всички ваши показа за обич и благополучие. В връзките със старите другари или близки родственици се получават пукнатини. Не се доверявайте и на постъпващата информация. Възможни са интриги от страна на съперниците. Денят е неподходящ за покупки, защото те може да се окажат извънредно несполучливи.

Лъв
Предстоят ви сантиментални срещи, които с времето може да преминат в продължителни съществени връзки. Денят е сполучлив, в случай че авансово го планирате. Благоприятното разположение на звездите предвещава триумф на Лъвовете-мъже, заемащи управителни постове. Препоръчва ви се строго да фиксирате своите доходи и разноски.

Дева
Бъдете разкрепостени със своя фаворит и може да получите доказателствата за обич и лоялност. Девите през днешния ден са предразположени към преосмисляне на живота си и преоценка на полезностите. Изпълнете отговорностите си напълно. Девите са подготвени да споделят непознатите грижи.

Везни
Простите неща може да се окажат за Везните комплицирани и противоположното. Най-наболелите въпроси по този начин или другояче са позволени и у вас възцарява възприятието на покой и наслада от живота. Вероятно очаквате някакви промени в службата. Те могат да бъдат, както негативни, по този начин и позитивни. Материалните въпроси няма да ви дават мира.

Скорпион
Възможни са спорове при влюбените, само че избухналите кавги няма да са продължителни. Сдържайте се и не си губете силите с дреболии. Не забравяйте, че в сериозни обстановки вие можете да се концентрирате още веднъж и да действате интензивно. Днес са вероятни груби неточности и пропуски.

Стрелец
През този сложен интервал не се поддавайте на желанията си. Обърнете се по-добре към гласа на разсъдъка и за съвет и помощ към човек, комуто изцяло се доверявате – неговата интервенция в любовните ви връзки може да се окаже прекомерно потребна. Ситуацията в фамилията се усложнява и затова, на Стрелците им липсва здравомислие и въздържаност в желанията и разноските. Възможно е даже забележителната продуктивност и поддръжката на близките да не донесат през днешния ден на Стрелците забележими резултати заради неподходящото разположение на планетите. През този интервал би трябвало да сте изключително благоразумни и спестовни.

Козирог
Възможно е животът ви да се промени към по-добро. Звездите предизвестяват, че диктаторският темперамент на другарство с подчинените или с по-младите членове на фамилията може да ви докара огромни неприятности. Проверете с логиката своите хрумвания, посъветвайте се с опитни и надеждни хора. Желателно е да получите финансова и юридическа поддръжка за бъдещата си активност.

Водолей
Днес е огромна вероятността от неуспехи в любовта и надълбоко отчаяние от живота. Звездите вещаят на Водолеите доста грижи и икономически действия. Може да се появят облаци на фамилния хоризонт. Бъдете практични в действителния живот, колкото и безумни да са били вашите странствания в царството на въображението. Обърнете внимание на положението на бюджета, може да ви се наложи да контролирате разноските си, защото в края на годината са евентуални непредвидени материални разноски.

Риби
Влюбените Риби може да се държат непредсказуемо, те могат внезапно да се възмутят от нещо, да отреагират извънредно бурно, само че скоро да се успокоят без да загатват случилото се. Планетите предлагат през този ден да се посветите на проблемите от персоналния си живот и духовно развиване. Не се захващайте за това, което не можете да извършите бързо и качествено. Трябва да се научите да съпоставяте мечтаното с действителното.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР