В петък ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност.

...
В петък ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност.
Коментари Харесай

Облачно и с превалявания в петък

В петък ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. След обяд основно над Североизточна България и Рило-Родопската област ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще са сред 26° и 31°, в София към 28°.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 16°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта на обособени места ще има ниска облачност или мъгла. След обяд основно над северните региони ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 21-25°. Температурата на морската вода е 17-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР