В петък Съединените щати наложиха санкции на говорител на Хамас

...
В петък Съединените щати наложиха санкции на говорител на Хамас
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на ръководителя на програмата в Хамас за дронове

В петък Съединените щати постановиха наказания на представител на Хамас и на ръководителите на подразделението за безпилотни самолети на групировката, заяви Министерството на финансите.

Същевременно Европейският съюз постанова наказания, ориентирани против Хамас, се споделя в изказване на министерството, представено от " Ройтерс ".

Санкциите на Съединени американски щати са ориентирани против Худайфа Самир Абдала ал-Кахлут (ал-Кахлут), прочут също като " Абу Убайда ", който е представител на бригадите " Изз ад-Дин ал-Касам " (бригадите " Ал-Касам " ), военното крило на Хамас в Газа, най-малко от 2007 година насам, обявиха от министерството.

Санкциите са ориентирани и против Уилям Абу Шанаб (Абу Шанаб), пълководец на основаното в Ливан поделение " Ал-Шимали ", Бараа Хасан Фархат (Фархат), асистент на Абу Шанаб, пълководец на подразделението " Ал-Шимали ", и Халил Мухаммад Аззам (Аззам), чиновник на разузнаването.

" Днешните взаимни дейности ускоряват нашата непрекъсната, групова устременост към спиране на способността на Хамас да прави по-нататъшни набези, в това число посредством кибервойна и произвеждане на безпилотни летателни апарати. "

Това съобщи Брайън Нелсън, заместник-министър на финансите по въпросите на тероризма и финансовото разузнаване, имайки поради безпилотните летателни апарати.
 Ливанец, насочвал милиони долари към
Ливанец, насочвал милиони долари към " Хамас ", е открит мъртъв

Той е имал връзки и с ливанската формация " Хизбула "

" Министерството на финансите, в съгласуваност с нашите съдружници и сътрудници, ще продължи да се насочва към мрежите за улеснение на Хамас, където и да работят те, в това число в киберпространството ", сподели той.
 Израелски удар умъртви синове и внуци на водача на Хамас Исмаил Хания Обновена
Израелски удар умъртви синове и внуци на водача на Хамас Исмаил Хания

Днес мюсюлманите честват края на свещения месец Рамазан и доста фамилии се събират

В резултат на глобите всички парцели и ползи в парцели на посочените лица, които се намират в Съединените щати или са във притежание или надзор на американски лица, са блокирани и би трябвало да бъдат докладвани на Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР