В петък преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд

...
В петък преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд
Коментари Харесай

Времето: Хладно утро с минимални температури между 0 и 5 градуса

В петък преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд от юг облачността още веднъж ще се усили и вплътни, и по здрач на обособени места в Рило-Родопската област ще превали дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще отслабва и до вечерта ще е слаб до сдържан. Ще остане хладно с минимални температури сред 0 и 5 градуса, в обособени котловинни полета и малко под нулата и на обособени места там ще има условия за слани. Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над Рило-Родопската област по-често забележителна. Привечер на обособени места ще превали дъжд, по високите елементи - сняг. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър, който денем ще отслабва и ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 3 градуса, а на 2000 метра - към минус 2 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд от юг облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 11-14 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 06:44 часа и залязва в 20:10 часа. Продължителността на деня е 13 часа и 26 минути.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР