В петък преди обяд над по-голямата част от страната облачността

...
В петък преди обяд над по-голямата част от страната облачността
Коментари Харесай

Ето с какво време си отива работната седмица

В петък преди обяд над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна и тук-там, основно в Източна и Южна България ще има превалявания, в обособени региони обилни, съпроводени и с гръмотевици. Преди обяд над Дунавската низина, а след обяд тук-там и в западната половина от страната ще има обилни понижения на облачността до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и тук-там в масивите от Централна и Източна България ще има краткотрайни валежи. След обяд над планините в Западна България облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и на доста места ще има превалявания, в обособени региони обилни с гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 25°-27°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР