В петък получихме доклад от Медицински одит. Голяма част от

...
В петък получихме доклад от Медицински одит. Голяма част от
Коментари Харесай

Наложени са дисциплинарни наказания на трима човека след случая с разменените бебета

" В петък получихме отчет от " Медицински одит ". Голяма част от нещата вътре съответстваха с нашата вътрешна инспекция. На базата на тази инспекция още в петък, преди да излезе Доклада, постанових дисциплинарни санкции на трима индивида ", това съобщи шефът на АГ " Шейново " доктор Румен Весев на брифинг.

Предупреждение за уволняване, старшата акушерка е намалена - това са наказванията наложени от шефа на АГ " Шейново ".

Да изградим доста по-ясни взаимовръзки, с цел да няма пропуск и опция за неточност. Направихме две промени, които изпълняваме от края на седмицата, които касаят изписването на бебетата от болничното заведение. Тези промени се показват в това, че този фиш, който използваме, при изписването на майката пишем кой е предал бебето на майката. Там вкарваме две допълнения. Освен акушерката, която дава бебето ще се разписва още един чиновник на болничното заведение, акцентира доктор Румен Велев.

Майката, която досега се е разписвала на този лист, че ѝ даваме нейното бебе, което е родила, в този момент майките собственоръчно ще попълнят номера на гривничката, с цел да имаме троен надзор, добави експертът.

Очакваме резултатите от най-важната инспекция - тази при досъдебното произвеждане. Ако излезе нещо ново, ще взема ограничения, безапелационен беше доктор Румен Велев.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР