В петък подобна ситуация се разиграла и на главен път

...
В петък подобна ситуация се разиграла и на главен път
Коментари Харесай

Полицаи гониха пиян шофьор с близо 3 промила на път край Пловдив

В петък сходна обстановка се разиграла и на основен път Пловдив – Хасково, където пийнал водач се опитал да избегне полицейска инспекция.

Около 11.30 ч. в дежурната част на дирекцията постъпил сигнал за джип „ БМВ “, който се движи към Хасково с рискови маневри и основава действителна заплаха за останалите участници на пътя. Информация за въпросната кола е подадена на екип на РУ- Първомай и в региона на квартал „ Дебър “ униформените подхващат дейности за прекъсването й. И в този случай се постанова малко гонене, при което минути по-късно придвижването на джипа е прекратено наложително.

Задържан е 41-годишният столичанин, който управлявал колата, а пробата му с дрегер отчел съвсем 3 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба за химически разбор.

При инспекция в полицейската осведомителна система е открито, че той има три предходни регистрации за ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. По случая е формирано бързо произвеждане още веднъж за същото закононарушение - по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР