В петък по време на репетиция на детската театрална студия

...
В петък по време на репетиция на детската театрална студия
Коментари Харесай

Дете изпадна в кома след инцидент в плевенския театър „Иван Радоев“

В петък по време на подготовка на детската театрална студия към Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ в Плевен се е случил тежък случай. Момиче от школата падна от сцената и изпадна в кома. След случая детето бе неотложно превозено и настанено в реанимация на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Д-р Георги Странски “ – Плевен.

По последна информация от управлението на театъра, положението на момичето към този момент е нормализирано . Те показаха признателност за бързата и професионална помощ, оказана от плевенските лекари.

Ръководството на Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ излезе със следното известие :

„ По време на подготовка на Детска театрална студия към ДКТ „ Иван Радоев “ – Плевен, с ръководители Адриан Филипов и Ива Николова, се случи тежък случай с момиче от школата, което е настанено в реанимация УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ – Плевен. Към момента положението на момичето е нормализирано. Благодарим за бързата и професионална помощ на плевенските доктори! По случая се води следствие от страна на полицията и прокуратурата, както и вътрешно следствие от страна на управлението и съответните служби в театъра. Всички се молим за бързото възобновяване на момичето! Обявените премиерни спектакли на Детска театрална студия към ДКТ „ Иван Радоев “ се анулират. Може да възстановите цената на закупените билети на касата на театъра. ”

По случая се води следствие както от страна на полицията и прокуратурата, по този начин и от вътрешните служби на театъра. Целта е да се открият аргументите за случая и да се предотвратят сходни случаи в бъдеще.

Във връзка с случая управлението на театъра разгласи, че всички идни премиерни спектакли на Детската театрална студия се анулират . Закупените билети могат да бъдат възобновени на касата на театъра.

Целият екип на театъра и всички, които са свързани с случая, показват вяра за бързото и цялостно възобновяване на потърпевшото момиче. Всички се молят за нейното бързо излекуване .

Само за седмица: Има седем починали при произшествия

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР