В петък Philip Chernikov ще представи парти концепцията си In

...
В петък Philip Chernikov ще представи парти концепцията си In
Коментари Харесай

Sandy Rivera гостува на YALTA CLUB в събота

В петък Philip Chernikov ще показа празненство концепцията си In Between

YALTA CLUB продължава програмата си за февруари с представянето на едно ново празненство и гостуването на една легенда. В петък (9 февруари) един от резидентите на клуба Philip Chernikov ще показа празненство концепцията си с името In Between в Room 1. На 10 февруари (събота) от началото на вечерта до нейния край ще слушаме само мелодичния хаус на Sandy Rivera, без спиране, още веднъж в огромната зала на клуба.

Петък ще стартира с нещо друго от Philip Chernikov, а точно с дебютното му независимо празненство In Between. В превод " сред ", това е думата, която разказва най-точно музикалния жанр на Philip Chernikov - позициониран в златната среда сред хаус и техно. Удълженият му сет, който ще е с дълготрайност над 7 часа, е идеална опция за Филип да покаже всичко, което е научил в последните 4 години като резидент на Yalta Club. Време, през което Филип е делил една сцена с имена като Marco Carola, Luciano, Loco Dice, Dyed Soundorom и Enzo Siragusa. В бъдеще концепцията " In Between " ще показа и посетител диджеи, близки до Филип като схващане за качествена електронна музика.

В събота зад пулта ще се качи един от най-близките другари на YALTA CLUB и техен чест посетител - Sandy Rivera. Хаус легендата несъмнено е един от най-уважаваните продуценти в международен мащаб, а мястото му в света на хаус музиката от дълго време е обезпечено. Използвайки както личното си име, по този начин и пресвдонима си Kings of Tomorrow, той влага креативност във всичко, което твори, като съчетава стилове, преминаващи от хаус през тек и фънк бийтове до R&B. Това определенно е една от основните аргументи Sandy Rivera да бъде считан за актьора, без който международната хаус сцена щеше да бъде доста по-еднообразна.

За мнозина Rivera e прочут най-много поради парчето Finally, което се откроява като един от най-хубавите хаус записи, правени в миналото. Издадено от Defected Records, Finally към момента звучи в клубовете, едно десетилетие по-късно. Finally обаче е единствено на повърхността на каталога на Rivera. The Calling (1997), It͛s In The Lifestyle (2000) и Trouble (2005) са единствено някои от частите, които показват уменията на Sandy Rivera да включва в музиката си необятен набор стилистични въздействия. Чаровният американец е прочут и с колаборациите си, като единствено някои от имената, с които е работил, са Craig David, Moby, Fedde Le Grand и Everything But The Girl.
За 10 февруари клубът още веднъж предлага Discount Guestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].
Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 10 лева за 9 февруари и 20 лева за 10 февруари.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР