В петък от 10.00 часа в двора на Средно училище

...
В петък от 10.00 часа в двора на Средно училище
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на новия випуск на СУ Христо Ботев във Враца /снимки/

В петък от 10.00 часа в двора на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – Враца се състоя формалната гала по връчване на дипломите за приключено приблизително обучение на Випуск 112.
Директорът на учебното заведение Виктор Кръстев награди двама ученици на учебното заведение с почетен знак – значка: Анна Николаева Иванова, ученичка от 12 а клас и Методи Стаменов Атанасов, възпитаник от 12 в клас за цялостния им отличен триумф от гимназиален стадий на образование, отлични оценки от двата държавни зрелостни изпита, почтено показване на олимпиади през курса им на образование и издигане престижа на учебното заведение.
Тридесет и седем възпитаници от випуска бяха удостоени с грамоти за отличния си триумф през гимназиалния стадий на образование.
От Сдружение „ Училищно настоятелство “ при Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – Враца най-отличилите се зрелостници получиха и парична премия.
Общо деветдесет и девет възпитаници приключват гимназията, разпределени в четири паралелки, както следва:
• Профил „ Прирoдоматематически “ – Биология и здравно обучение /26 ученици/;
• Профил „ Хуманитарен “ – История и цивилизация /26 ученици/;
• Профил „ Хуманитарен “ – География и стопанска система /26 ученици/;
• Профил „ Хуманитарен “ - География и история /20 ученици/.
Голяма част от тях към този момент са издържали претендент - студентските изпити, като зрелостниците са се насочили към обичайно избираните специалности: филантропична медицина, ветеринарна медицина, фармация, право, логика на психиката, стопански науки и други в влиятелни университети в страната и чужбина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР