В петък облачността ще е променлива, по-често значителна и през

...
В петък облачността ще е променлива, по-често значителна и през
Коментари Харесай

Времето: Силен вятър ще спре валежите от сняг, но за кратко

В петък облачността ще е променлива, по-често забележителна и през по-голямата част от деня ще се задържи без превалявания. Северозападният вятър ще се усили, ще е сдържан, в Дунавската низина и краткотрайно мощен. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 2 и 7 градуса, а минималните сред минус 6 и минус 1 градуса, по-ниски в обособени котловинни региони. По-късно след обяд от североизток, с сдържан и мощен вятър още веднъж ще стартира да нахлува леден въздух. Вечерта и през нощта против събота на доста места, основно в Източна България и планините, ще има снеговалежи.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. През деня единствено на обособени места ще превали слаб сняг, само че вечерта в Източна Стара планина ще има по-значителни снеговалежи. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2 градуса, а на 2000 метра – към минус 8 градуса.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който по здрач ще стартира да се ориентира от север-североизток и да се усилва. С него ще нахлува леден въздух и вечерта тук-там ще превали влажен сняг. Максималните температури ще са сред 4 и 7 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.

На 7 февруари слънцето ще изгрее в 07:35 часа и ще залезе в 17:46 часа. Продължителността на деня е 10:10 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР