В петък над страната ще преобладава облачно време. На много

...
В петък над страната ще преобладава облачно време. На много
Коментари Харесай

Облачно в петък

В петък над страната ще доминира облачно време. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, в планините над 1800 m - от сняг. В множеството региони преваляванията ще са слаби, единствено в крайните югозападни - ще са по-значителни по количество. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните - сред 12° и 17°. В София минимална температура към 6°, оптималната - към 12°.

Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 m - от сняг. Ще духа мощен, по високите елементи и плевел вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m - към 0°.

По Черноморието ще бъде облачно, преди обяд тук-там и мъгливо. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР