В петък може да осъществите едно интересно пътуване, което вероятно

...
В петък може да осъществите едно интересно пътуване, което вероятно
Коментари Харесай

Фантастичен петък за 4 зодии, късметът е на тяхна страна

В петък може да осъществите едно забавно пътешестване, което евентуално ще е планувано авансово или отсрочено преди време заради някаква причина. Като цяло през днешния ден приятните прекарвания и вести ще дойдат посредством пътешестване или посредством хора от други градове и страни.

Използвайте удобните трендове на този ден да хармонизирате значими за вас връзки с жена Това ще бъде удобен ден за взимане на значими решения, за приемане или изпращане на покана, документ или контракт.

Благоприятно развиване ще има и юридическо дело (ако сте ангажирани с такова). Днес избягвайте да търсите отговори на въпроси свързани с ваши минали връзки или спорове с мъж.

Овен

През този ден не вярвайте на клюки. Каквото и да ви споделят другите вие би трябвало да следвате своята линия на държание. Поне ще сте сигурни, че не сте изневерили на себе си.

Телец

Този петък не прекалявайте с удоволствията. Много елементарно може да прекрачите границата, а в този момент нямате потребност от това. Не ви се случва толкоз постоянно.

Близнаци

Този петък не тръгвайте на дълъг път. Помислете дали не е по-добре да отложите пътуването за различен ден. Бъдете деликатни и при секване.

Рак

Този петък помислете дали не пропускате нещо значимо. Може би някой чака значим знак от ваша страна. Ако се забавите още може и да няма потребност да вършиме, каквото и да било.

Лъв

Този петък не е доста ясно какво тъкмо ще желаете. За това приемайте всяко предложение. Оставете самодейността на останалите.

Дева

Този петък не правете взаимни отстъпки със желанията си. За да бъдете себе си би трябвало да получавате това, което желаете. Иначе ще ви е мъчно.

Везни

Този петък имате шанса да извършите своите първи стъпки към ваш величествен проект. Запазете стъпките и проектите си в загадка. Дори да ви питат - правете се, че не сте разбрали въпроса.

Скорпион

Този петък не пробвайте нови неща. Това е ден, в който да заложите на положителните остарели тествани способи за дейности и връзка.

Стрелец

Този петък не търсете отговорни за вашето състояние. Вие сте задоволително независими, с цел да допускате непознато въздействие. Сега помислете по какъв начин да поправите нещата.

Козирог

Този петък не обещавайте нищо на никого, даже на себе си. Дори да имате предпочитание да извършите нещата, доста елементарно може се окажете в неспособност да ги извършите.

Водолей

Този петък не взимайте нищо назаем. Не е ясно дали външни условия няма да ви попречат да върнете заетото.

Риби

Този петък направете всичко допустимо, с цел да избягате от статуквото. Дори най-стриктната работа направете по този начин, че да избягате от рутината. Вечерта разтоварете по обичания ви метод.

източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР