В петък Левски загуби с 1:2 от Берое в Стара

...
В петък Левски загуби с 1:2 от Берое в Стара
Коментари Харесай

Левски без Уелтън: Една победа и три загуби

В петък Левски загуби с 1:2 от Берое в Стара Загора и " затвори " мачовете си през месеца по призрачен метод. При триумф под Аязмото сините щяха да бъдат единствено на 3 точки от краткотрайния водач Черно море, като имат и мач по-малко.

Те обаче не съумяха да го създадат и се отдалечиха от върха, който доста скоро може да се окаже неосъществим. Поражението бе второ за " сините " през октомври по-късно с 0:1 от Лудогорец на " Герена ".

Така десетият месец от годината още веднъж се оказа призрачен за тях. Както бе и през предходната акция. Тогава Левски стартира през октомври с две победи. И с такава над Славия в отсрочен дуел щеше да поведе колоната. Вместо това, " сините " изгубиха от " белите ", а по-късно подредиха 3 равенства и се простиха с възможностите за нещо съществено в шампионата.

Защитникът Кристиан Димитров стана 11-ият футболист на Левски, вкарал гол в Първа лига през сезона. Попадението му в Стара Загора бе дебютно с екипа на " сините ". Иначе общо 12 играчи са се разписвали през акцията за отбора от " Герена " - халфът Хасими Фадига осъществя против Айнтрахт (1:1) в София.

3 от четирите загуби на Левски в шампионата са с резултат 1:2.

" Сините " не престават да не са отбелязали гол в първия четвърт час на мачовете си. В Стара Загора пък за повторно инкасираха попадение в първите 15 минути на дуелите.

Крилото Уелтън пропусна едвам 4 дуела за шампионата от всичките 61, които Левски изигра от дебюта му на 19 февруари 2022 година насам против Локо Пд (2:1). В тях левскарите имат единствено една победа - над Черно море, а провалите са три - 2 от Лудогорец и 1 от Берое.

" Левски се показа трагично против Берое "

Ето какво е мнението на Васил Драголов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР